Dealer Autorizat

Zâmbești de fiecare dată când conduci o Mazda.

Mașina face mai mult decât să te ducă la destinație, este concepută și construită pentru plăcerea pură a condusului. Mazda numește acest sentiment Jinba Ittai, legătura dintre tine și mașină.

Alege o Mazda din oferta noastră

CX-60

Creată de maeștrii noștri Takumi, noua Mazda CX-60 dezvăluie eleganța rafinată a limbajului de design KODO combinată cu robustețea unui SUV. Materialele alese cu grijă, cum ar fi lemnul de arțar, pielea de calitate superioară, țesăturile Japoneze și detaliile cromate sunt îmbinate în armonie perfectă într-o mașină gândită în întregime în jurul șoferului. Dacă așa creăm detaliile, imaginează-ți cum te simți la volanul noii Mazda CX-60

TEST DRIVE

MAZDA 3 SEDAN

Condu cu stil.

Evidențiază-te din mulțime și lasă o impresie puternică. Caroseria sofisticată și senzuală reflectă lumina pe suprafață, creând forme mai complexe și neobișnuite. Designul de interior rafinat, confortul vizual și cel tactil fac din Mazda3 Sedan o clasă în sine – invitându-te să intri și să te bucuri de o experiență unică la volan.

TEST DRIVE

CX-30

Mazda CX-30 trezește șoferul din tine. Poate fi calmă dar și agilă pentru oraș. Spațioasă și versatilă pentru călătorie. Este un SUV compact ce îmbină frumusețea exterioară cu un interior elegant și conectat. Cele mai noi motoare Skyactiv asigură putere și cuplu potrivite – creând o performanță dinamică ce va transforma fiecare moment petrecut la volan într-o experiență inegalabilă.

TEST DRIVE

MX-30
Noua Mazda MX-30 este concepută pentru a face față nevoilor cotidiene ale familiilor și persoanelor urbane active. Cu un exterior modern și elegant și un interior spațios, oferă nu numai o manevrabilitate excelentă, ci și autonomia și versatilitatea de care ai nevoie în viața de zi cu zi.

Bateria ușoară din noua Mazda MX-30 a fost proiectată pentru a satisface nevoile de zi cu zi, minimizând în același timp impactul asupra mediului. Ori de câte ori ești gata de plecare, anticipezi cu nerăbdare manevrabilitatea intuitivă și o experiență la volan bazată pe încredere, care să îți stimuleze simțurile și să îți creeze o stare de bine.

TEST DRIVE

GARANȚIE 6 ANI

La Mazda, calitatea este o promisiune respectată. Începând cu 1 Septembrie 2022, ne extindem garanția pentru autovehicule noi la 6 ani sau la 150.000 km.

Ai nevoie de ajutor pentru a face o alegere potrivită?

Consultanții noștri sunt aici să îți prezinte cea mai bună soluție.

Mazda - auto noi

Alege tipul de persoana:

Locația

Politică de confidențialitate

Consultanță specializată. Oferte de nerefuzat. Opțional, livrare la adresa clientului.

Consultanții ATP Motors sunt aici pentru a vă asista pe tot parcusului procesului de căutare și achiziție a unui nou autovehicul. Serviciile noastre standard includ:
N

Consiliere specializată pentru achiziție auto

N

Consiliere servicii financiare (leasing, credit)

N

Consiliere și emitere asigurări

N

Asistență autorizată post-vânzare

N

Trade-in și buy-back

N

Consiliere daune auto

ATP Motors este dealer autorizat Mazda

Baia Mare

B-dul Regele Mihai I, nr. 65
Baia Mare, Maramureș

info@atp-group.ro

Oradea

Calea Borșului nr. 34B
Oradea, Bihor

info.bh@atp-group.ro

Cluj

Calea Clujului nr. 4B
Sânnicoară, Cluj

info.cj@atp-group.ro