Mercedes-Benz GLE Plug-in Hybrid

Nu aștepta schimbarea, fii parte din ea. Bucură-te de toate avantajele sistemului de propulsie Plug-in Hybrid: mai multă putere și deplasare fără emisii în oraș.
Oferta Financiară:
Z

Ecotichet în valoare de 20.000 lei

Z

Asigurare CASCO Primele 12 rate gratuit

Z

Avans 15%

Z

Perioadă de finanțare 36/60 de luni

Z

Comision lunar administrare 0 €

Z

Dobândă 3,9% variabilă

Despre tehnologia Plug-in Hybrid
Tehnologia inovatoare Plug-in Hybrid Mercedes-Benz aduce împreună dinamismul si eficienţa motoarelor electrice cu autonomia și confortul motoarelor convenţionale.
Mai multă putere, mai puțin consum
Te poţi deplasa complet electric în traficul din oraș, în timp ce la drum lung te bucuri de puterea suplimentară pe care motorul electric o oferă dar și de un consum redus, datorat funcţionării în parametri optimi a motorului cu combustie internă.
Încărcare
Datorită sistemului plug-in, poţi reîncărca bateria acasă sau la una din staţiile de încărcare publice din ce în ce mai numeroase, iar datorită sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în timpul rulării autoturismului.

GLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet viverra sapien, non molestie urna. Nullam tempus consectetur elementum. Maecenas condimentum fermentum augue ac interdum. Aenean consectetur convallis justo, et consectetur leo gravida sit amet. In hac habitasse platea dictumst. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Donec sed nunc accumsan, rutrum arcu eu, bibendum magna.
Consum de combustibil combinat: min. ?? – max. ?? l/100 km Emisii CO2 combinate: min. ?? – max. ?? g/km[1] Consum de curent combinat în kWh/100 km (în regim mixt): ?? – ??[2]

[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

[2] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului (EC) nr. 2017/1151. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului. Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.

Denumire autoturism
Preţ de pornire:

EUR TVA inclus

Denumire autoturism
Preţ de pornire:
EUR TVA inclus
Pentru o ofertă personalizată, completează formularul de mai jos:

Baia Mare

B-dul Regele Mihai I, nr. 65
Baia Mare, Maramureș

info@atp-group.ro

Oradea

Calea Borșului nr. 34B
Oradea, Bihor

info.bh@atp-group.ro

Cluj

Calea Clujului nr. 4B
Sânnicoară, Cluj

info.cj@atp-group.ro