Dealer Autorizat

EXPERIMENTEAZĂ VIITORUL CU MODELE MG!

Fie că este vorba de viteză sau de o călătorie confortabilă, cu autoturismele MG te vei bucura de experiențe de condus veritabile.

Alege un autoturism MG din oferta noastră

MG ZS

MG ZS cu motor pe benzină este un SUV elegant și confortabil, perfect pentru familiile active. Impresionează prin raportul bun preț-performanță fără a face compromisuri la funcționalitate sau stil.

TEST DRIVE

MG ZS EV

Noul MG ZS EV oferă acum o autonomie de până la 440 km, astfel încât să poți parcurge distanțe mai mari fără a încărca bateria.

440 km
Autonomie WLTP

40 min
Încărcare rapidă până la 80%

MG HS

MG HS are structura extrem de stabilă a caroseriei și o combină cu sistemul de asistență pentru șofer MG Pilot și alte sisteme de siguranță avansate. Aceasta înseamnă că pot fi garantate în orice moment cele mai înalte standarde de securitate posibile. Iar motorul turbo și calibrarea excelentă a șasiului formează o combinație puternică ce garantează o experiență memorabilă la volan.

TEST DRIVE

MG EHS

Combinația de înaltă performanță dintre motorul electric și motorul turbo precum și calibrarea excelentă a șasiului asigură plăcerea de a conduce modelul MG EHS Plug-in Hybrid.

MG3 HYBRID+

Primul model MG 100% hatchback hybrid.

Sistemul hibrid avansat tehnologic oferă o combinație de top între eficiență, performanță și capacitatea de a conduce cu zero emisii.

MG4

Captivant și funcțional, compact dar spațios, MG4 Electric este o soluție avangardistă. Este un autoturism care permite tuturor să pășească în lumea mobilității pur electrice.

Garanția MG

Toate vehiculele MG sunt proiectate la cel mai înalt nivel de calitate și beneficiază de garanție internațională de 7 ani oferită standard.

Ai nevoie de ajutor pentru a face o alegere potrivită?

Consultanții noștri sunt aici să îți prezinte cea mai bună soluție.

MG - auto noi

Alege tipul de persoana:

Locația

Politică de confidențialitate

Consultanță specializată. Oferte de nerefuzat. Opțional, livrare la adresa clientului.

Consultanții ATP Motors sunt aici pentru a vă asista pe tot parcusului procesului de căutare și achiziție a unui nou autovehicul. Serviciile noastre standard includ:
N

Consiliere specializată pentru achiziție auto

N

Consiliere servicii financiare (leasing, credit)

N

Consiliere și emitere asigurări

N

Asistență autorizată post-vânzare

N

Trade-in și buy-back

N

Consiliere daune auto

ATP Group are marca MG în portofoliu

Baia Mare

B-dul Regele Mihai I, nr. 65
Baia Mare, Maramureș

info@atp-group.ro

Oradea

Calea Borșului nr. 34B
Oradea, Bihor

info.bh@atp-group.ro

Cluj

Calea Clujului nr. 4B
Sânnicoară, Cluj

info.cj@atp-group.ro