Dealer Autorizat

Alege modelul care te definește!

Căuți o eficiență mai mare a consumului de combustibil și un mod de a călători mai prietenos cu mediul? Noua tehnologie Hybrid de la Suzuki ajută la reducerea emisiilor de CO2 și la îmbunătățirea economiei de combustibil.

Alege un Suzuki din oferta noastră

BENEFICIILE SUZUKI HYBRID

Tehnologiile dezvoltate de Suzuki de-a lungul anilor oferă șoferilor autovehiculelor un sentiment sporit de siguranță. Suzuki continuă să susțină stilul de viață activă și promite să fie un insoțitor potrivit pentru orice aventură, capabil să facă față celor mai dificile suprafețe și condiții climatice.​​

CONDUCI ORIUNDE

Simplu și dinamic, Suzuki Hybrid rămâne același partener de drum pe care te poți baza, fără să fii nevoit să-ți schimbi stilul de condus. Just drive.

AUTO-ÎNCĂRCARE

Tehnologia Suzuki Hybrid nu necesită încărcare la priză. Un generator de pornire integrat (ISG) recuperează energia pentru a încărca acumulatorul convențional și pe cel suplimentar Li-Ion.

LA FEL DE ÎNCĂPĂTOARE

Sistemul compact Suzuki Hybrid a fost integrat in caroserie fără a schimba structura habitaclului, așa că noile modele își vor păstra confortul, utilitatea și generozitatea spațiului interior.

CONSUM EFICIENT

Tehnologia Suzuki Hybrid te asistă să economisești combustibil.

PRIETENOS CU MEDIUL

Tehnologia Suzuki Hybrid te ajută să fii mai grijuliu față de mediul înconjurător și față de cei de lângă tine, dar mai ales față de cei cărora le lăsăm moștenire planeta.

TEHNOLOGIA HYBRID 12V DE LA SUZUKI

Z
REDUCEREA CONSUMULUI DE CARBURANT prin folosirea energiei recuperate la frânare (frânare regenerativă).
Z
REDUCEREA UZURII SISTEMULUI DE FRÂNARE.
Z
REDUCEREA ZGOMOTULUI LA PORNIRE SI DEMARAJ SILENȚIOS contribuind astfel la reducerea poluării fonice din marile aglomerații urbane, dar și un confort sporit pentru cei aflați la bordul unui Suzuki Hybrid.
Z
ASISTAREA CUPLULUI MOTOR LA TURAȚII JOASE.
Z
PRELUNGIREA DURATEI DE VIAȚĂ A ACUMULATORULUI CONVENȚIONAL prin folosirea unui acumulator suplimentar Li-ion 12V care preia alimentarea unor consumatori electrici ai vehiculului.

TEHNOLOGIA HYBRID 48V DE LA SUZUKI

Z
CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL obținut prin asistarea noului motor de către tehnologia Suzuki Hybrid 48V prin funcția de regenerarea energiei (pentru Vitara și SX4 S-Cross).
Z
EXPERIENȚA DE CONDUS îmbunătățită prin completarea cuplului produs de motorul termic cu cel produs de generatorul de pornire integrat (ISG) prin amplificarea cuplului motor.
Z
PRELUNGIREA DURATEI DE VIAȚĂ A ACUMULATORULUI CONVENTIONAL prin folosirea unui acumulator suplimentar Li-ion 48V care preia alimentarea unor consumatori electrici ai vehiculului.

GARANTIE HYBRID PRO 3+7

Avem grijă să n-ai griji. Garanţia extinsă Suzuki Hybrid Pro 3+7 ani / 200.000 km este o opţiune inteligentă, care te va scăpa de griji din momentul achiziționării noului model Suzuki.

Serviciul este disponibil pentru vehiculele Suzuki Ignis, Swift, SX4 S-Cross si Vitara echipate cu motorul K12D Dualjet / K14D Boosterjet cu sistem mild-hybrid.

Garanția este valabilă pe teritoriul geografic al Europei pentru vehiculele vândute în România.

Pentru informații detaliate accesați pagina oficială: Suzuki România
Perioada garanției extinse este de 84 de luni sau pâna la 200.000 km (3+7 ani/200.000 km). Garanția extinsă se aplică următoarelor elemente ale ansamblurilor menționate:
Z
Motor
Z
Sistem de alimentare
Z
Transmisie
Z
Sistem mild-hybrid SHVS

Ai nevoie de ajutor pentru a face o alegere potrivită?

Consultanții noștri sunt aici să îți prezinte cea mai bună soluție.

Suzuki - auto noi

Alege tipul de persoana:

Locația

Politică de confidențialitate

Consultanță personalizată. Oferte imbatabile. Ridicare imediată.

Consultanții ATP Motors sunt aici pentru a vă asista pe tot parcusului procesului de căutare și achiziție a unui nou autovehicul. Serviciile noastre standard includ:
N

Consiliere specializată pentru achiziție auto

N

Consiliere servicii financiare (leasing, credit)

N

Consiliere și emitere asigurări

N

Consiliere daune auto

N

Asistență autorizată post-vânzare

N

Trade-in și buy-back

ATP Motors este dealer autorizat Suzuki
Vânzări și Service:

Baia Mare

B-dul Regele Mihai I, nr. 65
Baia Mare, Maramureș

info@atp-group.ro

Oradea

Calea Borșului nr. 34B
Oradea, Bihor

info.bh@atp-group.ro

Cluj

Calea Clujului nr. 4B
Sânnicoară, Cluj

info.cj@atp-group.ro